Liveblog: FC Emmen wint in Breda na een heet avondje NAC [gesloten]

Liveblog NAC - FC Emmen
Volg NAC - FC Emmen van minuut tot minuut © RTV Drenthe
VOETBAL - Na de galavoorstelling tegen MVV (1-7) ging FC Emmen vanavond op bezoek bij de nummer zestien van de Keuken Kampioen Divisie, NAC. De Drentse club won dankzij doelpunten van Rui Mendes en Lorenzo Burnet met 1-2 in Breda.
De strijd van vanavond was uiteraard het weerzien tussen twee ploegen die elkaar op 20 mei ook ontmoetten. Destijds in de halve finale van de play-offs tegen degradatie (in het geval van NAC voor promotie). NAC won na het nemen van strafschoppen en zorgde ervoor dat de Drentse club exact drie jaar na de promotie weer degradeerde uit de Eredivisie.
FC Emmen pakte dus haar revanche vanavond in Breda. Al was het in de slotfase nog billenknijpen, maar voor iedereen in Drenthe kwam er een fijn einde aan een heet avondje NAC.

Volgende week

Aankomende week speelt FC Emmen in de eigen Oude Meerdijk tegen FC Den Bosch. RTV Drenthe is er dan uiteraard weer bij. Zowel op de radio, als in een kersvers liveblog! Het revancheduel van FC Emmen tegen NAC Breda is terug te lezen in het liveblog hieronder!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl