Luister hier live naar FC Emmen - FC Den Bosch

Niels en René tijdens liveverslag FC Emmen
Niels Dijkhuizen en René Posthuma verzorgen het liveverslag © RTV Drenthe
VOETBAL - FC Emmen kan vandaag de derde zege op rij boeken. Dan moet er wel gewonnen worden van FC Den Bosch. Mis niets van de wedstrijd en luister hier naar FC Emmen Live.
Na de winst op MVV (7-1) en de overwinning van vorige week op NAC (2-1), gaat de ploeg van trainer Dick Lukkien voor drie op een rij. Dan moet er vanavond op de Oude Meerdijk wel van FC Den Bosch gewonnen worden. Als dat lukt, dan mengt FC Emmen zich nog in de strijd om de eerste periodetitel. De Emmenaren staan negende met tien punten, maar hebben slechts drie punten minder dan Excelsior, dat aan de leiding gaat in de periode. De beloftenploegen tellen namelijk niet mee in de strijd om promotie.
FC Den Bosch heeft één punt minder dan FC Emmen en staat veertiende. Vorige week won de ploeg van trainer Jack de Gier met 2-1 van koploper Jong AZ.
Luister hieronder naar het live radioverslag. Niels Dijkhuizen en René Posthuma geven, zoals vertrouwd, weer commentaar.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl