ACV-trainer Fred de Boer na eerste nederlaag: 'We janken hier niet om'

Fred de Boer
Fred de Boer was na afloop van ACV - Harkemase Boys tevreden over zijn ploeg: 'We speelden als winnaars' © RTV Drenthe
VOETBAL - ACV verloor vanmiddag voor het eerst dit seizoen en gezien het spelbeeld was dat hoogst onterecht. Ook ACV-trainer Fred de Boer vond dat zijn ploeg minimaal een punt had verdiend. "En misschien wel meer als we voor rust al op gelijke hoogte waren gekomen."
"Het was onze derde wedstrijd in zeven dagen en ik ben zeer content over hetgeen ik gezien heb. We deden conditioneel niet onder voor Harkemase Boys. Sterker nog, ik vond dat we er beter op stonden, ondanks die hele zware bekerwedstrijd van afgelopen woensdag in Utrecht."
De oefenmeester vervolgt: "We hebben kansen voldoende gehad, maar helaas lukte het niet de gelijkmaker te scoren. En ja, dat is zuur. Het is onze eerste nederlaag van het seizoen. Maar we janken hier niet om. Ik heb net ook tegen de spelers gezegd dat we met de borst vooruit moeten lopen na het duel van vanmiddag. We hebben als winnaars gespeeld."
ACV-trainer Fred de Boer na eerste nederlaag: 'We janken hier niet om'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl