Vierde nederlaag van het seizoen voor vv Emmen

Het lukt vv Emmen dit seizoen nog niet om een overwinning te boeken. In de vijfde wedstrijd van de Hoofdklasse A was ook Alphense Boys te sterk: 2-5.
Door de nederlaag blijft Emmen steken op 1 punt uit 5 duels en staat daarmee onderaan in de hoofdklasse A.
Kevin Waalderbos
Hoofdtrainer Kevin Waalderbos kan met zijn ploeg nog geen overwinning boeken in de Hoofdklasse A © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
De eerste kans was gelijk een doelpunt. Ilias Latif scoorde de 0-1 namens de bezoekers. In de achtste minuut verdubbelde Mike Bavelaar de score door buiten de zestien verwoestend uit te halen. Zijn schot verdween in de kruising. Na ruim een half uur spelen maakte Jonathan van Dorssen de aansluitingstreffer namens de Emmenaren. Nog voor rust maakte Khalida Kada de 1-3.
Tien minuten in de tweede helft maakte Van Dorssen zijn tweede doelpunt van de middag. Emmen leek op weg naar de gelijkmaker, maar de treffer viel aan de andere kant. Ilias Latif maakte vijf minuten voor tijd de 2-4. Sami Haouman maakte aan alle illusies een einde door de 2-5 te maken.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl