FC Emmen Podcast #9: FC Emmen staat met Sint-Maarten al vier punten los

FC Emmen Podcast
FC Emmen Podcast #9 © RTV Drenthe
Na een prima serie, met drie zeges, is FC Emmen inmiddels opgeklommen naar de zesde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Afgelopen vrijdag werd er volgens de heren achter de microfoon op een zakelijke manier afgerekend met FC Den Bosch.
Het volgende slachtoffer van de Drentse club is Jong FC Utrecht, ook al doet dat team het tot nu toe uitstekend. Datzelfde geldt voor Excelsior, maar die leven volgens Niels Dijkhuizen boven hun stand. "Men moet er niet raar van opkijken als FC Emmen komende vrijdag alsnog de eerste periodetitel grijpt." Toch lijkt ADO Den Haag de beste papieren te hebben. "Maar dat is voor Emmen geen probleem. Die ploeg kijkt naar de eindstand."

Sint-Maarten

Dick Heuvelman is het daarmee eens. Hij verwacht dat Emmen het nieuwe Cambuur wordt, dat vorig jaar al snel een enorme voorsprong nam op de concurrentie. "Met Sint-Maarten is de voorsprong al vier of vijf punten." Overigens kunnen kinderen die in Vries op 11 november aanbellen bij huize Heuvelman zelfs kiezen. "Mijn vrouw deelt mandarijntjes uit en ik snoepgoed."
Gasten
Dick Heuvelman (sportgeweten)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
Presentatie
René Posthuma
FC Emmen Podcast #9

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl