'Het was niet goed, maar we hebben de punten'

Araujo
Miguel Araujo werd de matchwinner in Utrecht © RTV Drenthe
VOETBAL - Niet goed, maar wel de drie punten. Dat was de algemene conclusie na afloop van Jong FC Utrecht - FC Emmen gisteravond. De Drentse club won met 1-0 in de Domstad en klimt daardoor in een maand tijd van plek 18 naar plek 3 in de Keuken Kampioen Divisie.
"Het was aan de bal niet goed en teveel spelers, op het middenveld en voorin, hadden niet hun beste dag", oordeelde Dick Lukkien.
Dat de enige treffer van de wedstrijd dan ook kwam uit een standaardsituatie was misschien wel logisch. Miguel Araujo was de maker, op een Bep Bakhuys-achtige manier: koppend op kniehoogte. "Wie? Bep Bakhuys? Nee, die ken ik niet", aldus de matchwinner. De verdediger was uiteraard blij met de zege in zijn laatste wedstrijd voor FC Emmen voor zijn vertrek naar Peru, waar hij de komende twee weken drie interlands speelt. "Dat is uiteindelijk het allerbelangrijkste. Dat ik scoor is mooi, maar het gaat om het resultaat. We hebben nu vier duels op rij gewonnen en zijn op de goede weg."
Bekijk hier de reacties van Dick Lukkien, Jeredy Hilterman en de maker van de enige treffer...
'Het was niet goed, maar we hebben de punten'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl