Eerste divisionist E&O geeft voorsprong uit handen

Handbal Hurry-Up
De jongedames van E&O staan nog altijd vijfde © RTV Drenthe / Stijn Steenhuis
HANDBAL - Na twee competitiewedstrijden op rij weten de dames van E&O weer wat verliezen is. In de eerste divisie gaf de formatie van Mart Aalderink tegen thuisploeg DSS uit Heemskerk een voorsprong uit handen en verloor met 32-30.
Na één helft spelen stond E&O nog aan de goede kant van de score. De groen-witten, uitkomend op het een na hoogste niveau van het land, zochten bij 17-20 de kleedkamer op.
Na de rust ging het mis en pakte DSS de leiding. Na zestig minuten waren ook de twee punten voor de tegenstander uit Noord-Holland.

Vijfde plek

Eerder wist E&O van de opleidingsploegen van SEW en Quintus te winnen. Daardoor zijn de jongedames van Aalderink op de vijfde plaats op de ranglijst terug te vinden. Volgende week ontvangt E&O de huidige koploper van de eerste divisie: Kwiek 2 uit het Overijsselse Raalte.

Unitas uit Rolde

In de eerste divisie voor mannen is Unitas uit Rolde er niet in geslaagd van Oliveo te winnen. In Pijnacker werd het 34-29 voor de thuisploeg. De Noord-Drenten, gecoacht door Henk Jan Ottens, hebben na drie competitiewedstrijden twee punten en staan twaalfde.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.