Koploper Hoogeveen bindt ook Be Quick 1887 aan zegekar

Hoogeveen  Be Quick
Hoogeveen gooit in op weg naar een nieuwe zege © RTV Drenthe/Florian van Velthoven
VOETBAL - De zegetocht van zondaghoofdklasser VV Hoogeveen blijft maar voortduren. Na zes wedstrijden heeft de ploeg van trainer Nico Haak nog steeds de volle buit. Ook Be Quick 1887 uit Haren werd verslagen: 3-1.
Na zes wedstrijden is VV Hoogeveen de trotse koploper in de Hoofdklasse A met 18 punten. Naaste belager is TOGB, met 13 uit 6.
De eerste kansen waren voor de thuisploeg. Nadat Joost Screever over de bal heen maaide en zodoende een grote kans miste, was het twee minuten later wel raak. Emil Bijslma zorgde met een droge knal voor de 1-0. Tien minuten later verdubbelde Noah Schuurman de score.
Be Quick kroop vervolgens uit zijn schulp en Geertjan Liewes maakte vervolgens de aansluitingstreffer. 2-1 leek ook de ruststand te zijn, maar Schuurman zorgde vlak voor de thee voor een comfortabele 3-1.
Tweede helft
Grootste kans van de tweede helft was voor Jim Veltmaat die net voorlangs schoot. Na de spectaculaire eerste helft was het voor de toeschouwers in de tweede minder genieten.
"Ik vind dat wij wel verzuimd hebben om door te drukken", aldus trainer Nico Haak. " Wel hebben we stabiel verdedigd. We hebben geen grote kansen meer weggegeven. Dat deden we vorige week tegen RKAVV wel. Dus de jongens verdienen een compliment."
Na zes wedstrijden gaat Hoogeveen dus soeverein aan de leiding in de hoofdklasse. "We hebben de ambitie om met deze club een keer te promoveren. We hebben een duidelijke strijdwijze en dat hebben we tot nog toe prima uitgevoerd."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl