Dick Lukkien: Ik beloof niet dat de voorzetten volgende week 100 procent beter zijn

Dick Lukkien
Dick Lukkien was niet tevreden over het vertoonde spel van FC Emmen © Lute Kiers
VOETBAL - Veel de bal, maar te weinig gecreëerd. Dat was het oordeel van Dick Lukkien na afloop van het verloren duel tegen Excelsior. "Die wedstrijden heb je erbij. Het is balen en ja, het is een pas op de plaats."
Toch vond Lukkien wel dat zijn ploeg kansen kreeg om een nederlaag te voorkomen. "Met name de kansen voor Toufiqui voor rust en Mendes in de tweede helft waren groot."
"Maar over het algemeen genomen was het te pover. Met name via de rechterkant kregen we voldoende gelegenheid om voorzetten te geven, maar zonder succes. Waar dat aan lag? Aan de voorzetten in eerste instantie, maar ook aan de bezetting voor de goal."
De voorzetten zijn eigenlijk al het hele seizoen te matig, erkende ook Lukkien. "Ja, dat klopt. Maar daar zijn we ook veel mee bezig op de training en dat blijven we doen. Dat gaat ook beter worden, daar ben ik van overtuigd. Maar ik kan niet beloven dat het volgende week ook honderd procent beter is."
Dick Lukkien: Ik beloof niet dat de voorzetten volgende week 100 procent beter zijn

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl