Arianne Hartono toont opnieuw hoog niveau in Cherbourg

Arianne Hartono (l) en Beth Grey (r)
Arianne Hartono (l) en Beth Grey (r) © Beth Grey
TENNIS - Arianne Hartono (25) uit Meppel heeft samen met de Britse Beth Grey het dubbeltoernooi van Cherbourg gewonnen. De Drentse tennisster maakt grote sprongen in haar carrière. Onlangs won de haar eerste wedstrijd van een speelster uit de top honderd.
In de finale van het dubbeltoernooi in Cherbourg stonden Hartono en Grey tegenover Estelle Cascino uit Frankrijk en Camilla Rosatello uit Italië. Hartono en Grey wonnen met 6-3 en 6-2. Op de internationale dubbel-ranking is Hartono nu de nummer 209 van de wereld.
In de halve finale van het enkelspel verloor ze met 6-3 en 6-4 van Clara Burel uit Frankrijk die uiteindelijk het toernooi ook wist te winnen. Burel is de nummer tachtig van de wereld. Hartono staat in het enkelspel op plek 243 van die world-ranking.