FC Emmen Podcast #11: Toch geen vier punten voorsprong met Sint-Maarten

FC Emmen Podcast
FC Emmen Podcast #11: Toch geen vier punten voorsprong met Sint Maarten © RTV Drenthe
Dick Heuvelman trekt het boetekleed aan in de 11e FC Emmen Podcast van het seizoen. Het sportgeweten van het noorden geeft toe dat hij onlangs iets te positief was over de suprematie van FC Emmen. "Ik denk nu toch dat ze met Sint-Maarten niet het gat van vier punten zullen hebben."
Ook de andere vaste gast, Niels Dijkhuizen, komt in de podcast nog even terug op eerdere uitspraken en dan met name over vv Noordscheschut. De zaterdaghoofdklasser is na een moeizaam begin helemaal los en won al twee keer op rij. Was het nu terechte kritiek, een misplaatste opmerking of wilde Dijkhuizen de mannen van Marc van Meel op scherp zetten?
Maar natuurlijk gaat het vooral over de nederlaag van Emmen op eigen veld tegen Excelsior. Over de voorzetten, de wissels én plan B. En op basis van de uitspraken van Reda Kharchouch onlangs in de krant zou hij zeker niet misstaan als vast panellid in de podcast. "Hilterman moet vrezen voor zijn plek", aldus Heuvelman.
De oud-journalist van het Dagblad van het Noorden maakt zich ook ernstige zorgen over zijn voormalige werkgever, dat robotjournalistiek heeft ingevoerd in het amateurvoetbal. "Een afgang."
FC Emmen Podcast KKD 11: Toch geen vier punten voorsprong met Sint-Maarten

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl