Heren Sudosa-Desto winnen ook van Reflex Kampen

VOLLEYBAL - De heren van Sudosa-Desto hebben hun goede vorm van vorige week kunnen behouden. Na de zege tegen Olhaco vorige week was het zaterdagavond uit tegen Reflex Kampen ook raak: 0-3 (20-25, 23-25, 21-25). Door de zege staat de ploeg van trainer Henk Gootjes in de top-3 van de Topdivisie.
heren sudosa-desto
Sudosa-Desto wint de uitwedstrijd tegen Reflex Kampen © Sudosa-Desto
Gesterkt door de goede wedstrijd van vorige week begon Sudosa gelijk voortvarend aan de wedstrijd. De eerste set ging met 20-25 naar de bezoekers uit Assen. De tweede set leverde iets meer problemen op; Reflex - niet voor niets de nummer vijf van de Topdivisie - maakte het de ploeg van trainer Henk Gootjes meer dan lastig, maar toch won Sudosa de set met 23-25. De derde set werd vervolgens gewonnen 21-25.
Sudosa kent op deze manier een prima start van het seizoen. Alleen de wedstrijd tegen AVV Keistad uit Amersfoort ging met 3-1 verloren. De Assenaren staan op dit moment op de eerste plek in de Topdivisie, maar nummer twee Dynamo Apeldoorn moest zaterdagavond zijn wedstrijd nog spelen. Volgende week speelt de ploeg uit Assen een uitwedstrijd tegen Donitas uit Groningen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl