'Man of the Match' Michael Brouwer: 'Hiervoor sta ik er'

Michael Brouwer
Michael Brouwer had na afloop van het duel tegen Roda JC weinig woorden nodig: 'Het ging vanavond echt om de punten en meer niet.' © RTV Drenthe
VOETBAL - Ook na speelronde 12 is FC Emmen de minste gepasseerde ploeg in de Keuken Kampioen Divisie. De Drentse club incasseerde tot nu toe, net als Jong AZ, 12 goals. Dat hadden er vandaag overigens een paar meer kunnen zijn, maar Michael Brouwer bleek op één inzet na niet te passeren tegen Roda JC.
De van Heracles overgekomen doelman verrichte voor rust vier belangrijke reddingen en ook na rust reageerde hij attent op een inzet van de beste man aan de kant van Roda JC (Pflücke).
"Het ging wel lekker, maar eerlijk gezegd denk ik niet zo. Het is heel simpel. Hiervoor sta ik er", aldus Brouwer die vlak voor rust licht geblesseerd raakte na een duel met Roda-spits Dylan Vente. "We gingen beide vol voor de bal en dan kan dit gebeuren. De pijn valt mee en ik ben ook gewoon fit genoeg voor de bekerwedstrijd tegen FC Volendam aanstaande dinsdag."
Het duel in Kerkrade was een belangrijke, erkende Brouwer. "We hebben allemaal de wedstrijden van gisteren gevolgd. Alle concurrenten wonnen en dus moesten we reageren. En nee, het was niet best.. maar wat maakt het uit. Het ging vandaag om de punten."
'Man of the Match' Michael Brouwer: 'Hiervoor sta ik er'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl