Dick Lukkien: 'Over deze wedstrijd kunnen we heel kort zijn'

Dick
Dick Lukkien: 'Over deze wedstrijd kunnen we heel kort zijn. Niet goed, maar wel de punten' © RTV Drenthe
VOETBAL - FC Emmen-trainer Dick Lukkien zag zijn ploeg een moeilijke middag/avond beleven in Kerkrade, maar wel winnen. Voor de zesde keer in de laatste zeven duels. "Het was niet goed, maar het was wel een belangrijke zege na alle uitslagen van een dag eerder."
Lukkien doelde op de zeges van de complete top 3, waardoor ook Emmen simpelweg moest winnen bij Roda JC. Het gat naar de belangrijke tweede plaats (de nummers 1 en 2 promoveren rechtstreeks) is door de zege in Limburg nog steeds te overzien met 3 punten.
"Laat ik met het positieve beginnen. We hebben op het tandvlees gespeeld en kunnen als team heel diep gaan, waardoor we dus ook overwinningen kunnen boeken", vervolgde de oefenmeester kort na de wedstrijd die met 2-1 werd gewonnen. "De meest gelukkige won, mede dankzij een goede Michael Brouwer. Meer woorden hoeven we er eigenlijk ook niet aan vuil te maken. Het was niet goed, maar we winnen wel in een lastige uitwedstrijd tegen een prima tegenstander."
Dick Lukkien: 'Over deze wedstrijd kunnen we heel kort zijn'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl