Uitslagen en standen zondagvoetbal

Alle uitslagen en standen in het zaterdagvoetbal
Alle uitslagen en standen in het zondagvoetbal © RTV Drenthe
VOETBAL - Er stond vandaag geen volledig competitieronde op het programma, de hoofdklassers kwamen niet in competitieverband in actie, maar de lagere klassen speelden vandaag wel. Bekijk hier alle uitslagen en standen van de Drentse clubs die vandaag in actie kwamen.
In de 1e klasse F werd er wel gespeeld. Van de vijf Drentse clubs die in de 1e klasse spelen, stond er één Drentse ontmoeting op het programma. Germanicus ontving koploper GOMOS. In de 2e klasse K nam Dalen het op tegen Zuidwolde. In de 3e klasse C probeerde CEC bij SC Erica van de hatelijke nul of te komen.
Verder won Alcides, na strafschoppen van VV Emmen in de Noordelijke districtsbeker. Na 90 minuten was de eindstand 1-1 en moesten strafschoppen de beslissing brengen.
Bekijk hieronder alle uitslagen en standen. Het kan zijn dat nog niet alle uitslagen vermeld zijn, kijk dan later nog een keer. Gedurende de middag/avond worden alle uitslagen aangevuld.

Bekijk hieronder alle uitslagen en standen

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl