Reda Kharchouch na debuut: 'Ik heb nog nooit in zo'n ambiance gespeeld'

Reda
Reda Kharchouch maakte tegen VVV zijn eerste minuten voor FC Emmen © Lute Kiers
VOETBAL - Hij viel zo'n tien minuten voor tijd in en kreeg in die beperkte tijd het publiek op de banken. Eerst met een judo-actie en daarna met een heerlijke schijntrap. Bijna maakte Reda Kharchouch het verhaal helemaal compleet door te scoren, maar zijn inzet ging naast.
"Eindelijk", aldus de aanvaller die eind augustus overkwam van Sparta. Geblesseerd dat wel, maar na weken individueel trainen en de laatste twee met de groep was het moment daar. "Ik vond het heerlijk. Ik heb nog nooit in zo'n ambiance gespeeld. Bij Telstar was er nooit zoveel publiek en vorig jaar bij Sparta zaten we natuurlijk vol in de coronaproblematiek en was het stadion veelal leeg."

'Hoi, ik ben Reda!'

"Ik heb wat balletjes vastgehouden, paar acties gemaakt en de glimlach op de gezichten proberen te toveren." Vlak voor het vak met de fanatieke aanhang van de Brigata Fanatico maakte Kharchouch een heerlijke schijntrap, waarmee hij een speler van VVV het bos instuurde. "Dat was mijn boodschap aan de supporters: Hallo, ik ben Reda!"
Reda Kharchouch na debuut: 'Ik heb nog nooit in zo'n ambiance gespeeld'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl