FC Emmen bedankt viertal met een welverdiende ereronde

viertal FC Emmen
Nick Bakker, Michael de Leeuw, Ronald Lubbers, Robin Jalving en Dennis Telgenkamp poseren voor de fotografen © RTV Drenthe
VOETBAL - Samen zijn ze goed voor bijna 400 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van FC Emmen, twee spelers gaan de boeken in als 'promotiehelden' en eentje als de captain die in goede en slechte tijden altijd voorop ging in de strijd. Gisteravond namen zij afscheid van het publiek in de Oude Meerdijk.
Dennis Telgenkamp (goed voor 164 officiële duels voor FC Emmen én natuurlijk één van de promotiehelden uit het seizoen 2017/2018), Nick Bakker (ook hij was basisspeler op die gedenkwaardige dag ruim drie jaar geleden en speelde 144 keer in het shirt van de Drentse club) en Michael de Leeuw (die halverwege het eerste eredivisieseizoen naar Emmen kwam en uitgroeide tot een publiekslieveling in de 75 duels die hij speelde in het rood-wit) kregen samen met doelman Robin Jalving (die de gehele jeugdopleiding doorliep van FC Emmen en de afgelopen seizoenen één van de reservedoelmannen was) een welverdiende ereronde langs de ruim 7000 toeschouwers.
Telgenkamp stopte na het afgelopen seizoen met keepen, Michael de Leeuw vertrok naar FC Groningen, Robin Jalving tekende een contract bij Heracles Almelo en Nick Bakker werd onlangs aangetrokken door SC Heerenveen, maar gisteren trokken ze met veel plezier nog maar eens een trui of een hoodie aan van hun oude club.
FC Emmen bedankt viertal met een welverdiende ereronde

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl