Clubicoon Suelmann voor even terug in hoofdmacht

Ronald Suelmann Hurry-Up
Suelmann maakt vanavond tegen Volendam zijn comeback in de hoofdmacht © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
HANDBAL - Trainer/coach Joop Fiege van Hurry-Up kan vanavond tegen Volendam over Ronald Suelmann (31) beschikken. Het clubicoon zwaaide afgelopen lente af, maar helpt de Zwartemeerders bij blessureleed uit de brand.
Opbouwspeler Bernie Vermeer is al enige weken met een spierblessure zoet. Ook Ruben Fiege is niet okselfris. Zo staat Suelmann op het wedstrijdformulier.

Hooguit twee keer

"Vorige week tegen Sporting Pelt konden we hem al gebruiken, maar kon Ronald niet. Deze week vertelde hij vanavond beschikbaar te zijn. Het gaat om hooguit twee keer", vertelt Fiege.
Suelmann speelde vijftien seizoenen op rij voor Hurry-Up. De rechteropbouwer, die sinds de herfst met de reserveploeg uitkomt in de tweede divisie, hielp de oranje-zwarten in 2011 aan de enige hoofdprijs in de clubhistorie: de beker.

Om 20:30

Het BENE-Leagueduel tussen Hurry-Up en Volendam begint door pech bij het arbitrale duo Martens/Schols niet om 20:00, maar 21:00. De partij is live te zien op TV Drenthe en online.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl