FC Emmen Podcast #14: Met de wind in de zeilen naar Volendam

FC Emmen Podcast
FC Emmen Podcast #14: Met de wind in de zeilen naar Volendam © RTV Drenthe
In aflevering 14 van de FC Emmen Podcast gaat het natuurlijk over de uitstekende week die FC Emmen achter de rug heeft. Dinsdag bekerde de ploeg van trainer Dick Lukkien door, na de 3-0 overwinning op Volendam. Drie dagen later werd VVV-Venlo met 1-0 verslagen. En dus reist FC Emmen komende vrijdag met de wind in de zeilen af naar koploper FC Volendam.
Het panel is heel nieuwsgierig wat de topper gaat brengen, al zijn de meningen verdeeld over het verloop van de wedstrijd. Heuvelman en Dijkhuizen verwachten een open wedstrijd met veel doelpunten, terwijl Posthuma een wedstrijd verwacht waarin beide ploegen niet willen verliezen. "Het kan wel eens een bloedeloze 0-0 worden."
Gasten
Dick Heuvelman (sportgeweten)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
Presentatie
René Posthuma
FC Emmen Podcast #14: Met de wind in de zeilen naar Volendam

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl