Heren Sudosa-Desto behouden koppositie, Olhaco opnieuw onderuit

Sudosa_heren_2601
Sudosa-Desto behoudt koppositie na 3-1 winst tegen VoCASA © RTV Drenthe/Myon Padding
VOLLEYBAL - De heren van Sudosa-Desto hebben vanavond met 3-1 gewonnen van VoCASA. Daarmee behouden de mannen van trainer Henk Gootjes de koppositie in de Topdivisie A.
De Assenaren kwamen goed uit de startblokken en wonnen de eerste set met 25-15. VoCASA, de nummer negen op de ranglijst, gaf zich niet meteen gewonnen aan de koploper van de Topdivisie. De gasten trokken de tweede set naar zich toe: 21-25.
Na de kleine opleving van VoCASA wist de ploeg uit Assen weer om te schakelen. De derde set werd met 25-17 gewonnen en ook in de vierde set bleek Sudosa-Desto te sterk: 25-19.
Olhaco blijft hekkensluiter
Hekkensluiter Olhaco ging daarentegen opnieuw onderuit. Dynamo Apeldoorn bleek met 3-0 te sterk voor de ploeg uit Hoogeveen. De eerste set ging tegen de nummer twee van de ranglijst nog met een klein verschil van drie punten verloren (25-22), maar in de tweede en derde set bleken de mannen van Dynamo Apeldoorn een maatje te groot. De sets eindigden in 25-19 en 25-16.
Sudosa-Desto behoudt door de zege de koppositie, maar het puntenverschil met nummer twee Dynamo Apeldoorn blijft slechts één punt. De Assenaren tellen 19 punten en de ploeg uit Apeldoorn 18. Olhaco blijft onderaan steken op een puntentotaal van vier.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl