Liveblog: FC Emmen wint verdiend met 2-0 van Jong PSV [gesloten]

liveblog
Volg FC Emmen - Jong PSV van minuut tot minuut © RTV Drenthe
VOETBAL - Zonder fans in het stadion won FC Emmen vrijdagavond met 2-0 van Jong PSV. De Drentse doelpunten kwamen op naam van Rui Mendes en invaller Reda Kharchouch.
De Drentse club trad aan zonder de met corona besmette Lorenzo Burnet en had als doel te profiteren van de halve misstappen die twee concurrenten vorige week maakten. De nummers twee en drie in de stand, Excelsior en De Graafschap, speelden gelijk en dat betekende dat Emmen voorafgaand aan het duel met Jong PSV qua puntenverlies gelijk stond met die twee clubs.

Vuurwerk

Dat lukte dus, onder meer dankzij de support van buiten het stadion waar een grote supportersschare zich had verzameld om hun club aan te moedigen. Met vuurwerk en gezang wist het de ploeg van Dick Lukkien de juiste motivatie mee te geven. Met de overwinning staat FC Emmen nu op plek vier in de Keuken Kampioen Divisie.
FC Emmen speelt maandag alweer. De Drentse club reist dan af naar Alkmaar voor de ontmoeting met Jong AZ. Die wedstrijd zal weer live te volgen zijn op Radio Drenthe en natuurlijk in een kersvers liveblog.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl