FC Emmen Podcast #16: 'ESPN laat FC Emmen links liggen'

FC Emmen Podcast
FC Emmen Podcast #16: 'ESPN laat FC Emmen links liggen' © RTV Drenthe
Podcast nummer 16 valt precies tussen twee duels in, want drie dagen na de zege op Jong PSV komt FC Emmen vanavond alweer in actie: in Wijdewormer tegen Jong AZ. Uiteraard wordt er teruggeblikt op de 'zakelijke' zege van de Drentse club op de Eindhovenaren, maar ook - met Jeroen Veldmate en Dick Lukkien - vooruit gekeken naar het duel van vanavond.
Daarom hebben de heren een belangrijke tip voor de podcastfans: 'Luister deze podcast voor 20.00 uur.'
Het duel van vanavond is, net als afgelopen vrijdag, niet live te zien op ESPN. "Die zender laat FC Emmen toch te veel links liggen", aldus Dick Heuvelman. Emmen komt er bekaaid van af. Ze pakten in de laatste elf duels 28 punten, maar wat doet de zendgemachtigde? Die gaat vanavond naar Jong PSV - NAC. Hoe is dat mogelijk? Niels Dijkhuizen onthoudt zich opvallend genoeg van commentaar. "Het is niet voor niets dat dit gebeurt", stelt hij. "Laat ik zo zeggen... De fans hoeven niets te missen, wij zijn er vanaf 19.30 uur live bij met Radio Drenthe."
Gasten
Dick Heuvelman (sportgeweten)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
Presentatie
René Posthuma
FC Emmen Podcast #16: 'ESPN laat FC Emmen links liggen'

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl