Rick Mulder verlengt bij HZVV tot 2024

Rick Mulder
Rick Mulder © HZVV
VOETBAL - Zaterdaghoofdklasser HZVV heeft het contract van hoofdtrainer Rick Mulder met twee seizoenen verlengd, tot de zomer van 2024. Dat heeft de club vandaag bekend gemaakt op hun website.
"Ik voel me erg thuis bij deze club en ben ontzettend blij dat ik het vertrouwen krijg om door te gaan", reageert Mulder in het bericht op de contractverlenging.

Vertrouwen en rust

Mulder is bezig met zijn tweede seizoen als trainer van HZVV nadat hij in 2020 de plaats innam van de vertrekkende Gert van Duinen. Op dit moment staat Mulder met HZVV op de zevende plaats in de stand van de Hoofdklasse B, maar de ploeg heeft nog wel twee wedstrijden minder gespeeld.
"We zijn erg tevreden over het functioneren van Rick Mulder', zegt Marcel Schoemaker van de technische commissie.. 'Dat blijkt uit de duur van het nieuwe contract. We investeren duidelijk in de lange termijn en hebben bewust gekozen voor rust, duidelijkheid en bewust gekozen voor rust, duidelijkheid en continuïteit.."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl