Mountainbike-monstertocht Drenthe 200 gaat opnieuw niet door

De fietsers staan klaar voor de barre 200 kilometer
Mountainbike-monstertocht Drenthe 200 gaat opnieuw niet door © RTV Drenthe
MOUNTAINBIKEN - Net als vorig jaar gaat de Drenthe 200 ook dit jaar niet door. De organisatie van de monstertocht over 200 kilometer, met start en finish in Roden, lijkt geen groen licht te krijgen van de gemeente Noordenveld.
"Hoewel er binnen de landelijke maatregelen nog mogelijkheden zijn om een mooie extreme uitdaging te organiseren, heeft de gemeente Noordenveld aangegeven dat de burgemeester op 14 december hoogstwaarschijnlijk een negatief advies zal geven voor uitvoering van het evenement", staat op de website van het evenement te lezen. "We kunnen nu dus niet anders dan afgelasten. Erg jammer en pijnlijk, maar gezien de corona-situatie in het land is er uiteraard ook begrip bij ons als organisatie."
Verder meldt de organisatie dat ze zich later bij de deelnemers die zich al ingeschreven hebben zullen melden met een duidelijke en eerlijke regeling. De laatste winnaar van de wedstrijd in 2019 was Tim Smeenge uit Zeegse.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl