DOS'46 te sterk voor Oost-Arnhem

DOS'46
DOS'46 won overtuigend van Oost-Arnhem © RTV Drenthe/Karin Mulder
KORFBAL - DOS'46 heeft de eerste zege van het seizoen te pakken. Na twee nederlagen werd Oost-Arnhem met ruime cijfers verslagen. In Arnhem werd het 22-28.
Door de overwinning heeft de ploeg van trainer Edwin Bouman na 3 wedstrijden 2 punten. Oost-Arnhem blijft puntloos na 3 duels.

Verschil in eerste helft

DOS maakte het verschil in de eerste helft. De Nijeveners speelden geconcentreerd en scoorden veel. De thuisploeg had juist moeite met scoren, zodat de wedstrijd halverwege al gespeeld leek, met een 6-18 ruststand.
Na rust kwam Oost-Arnhem wat beter in het spel, zonder dat de overwinning van DOS'46 in gevaar kwam. Alle acht basisspelers van DOS wisten te scoren. In de slotfase liep de voorsprong wat terug, maar uiteindelijk won DOS'46 met zes punten verschil.
Volgende week zaterdag speelt DOS'46 opnieuw een uitwedstrijd. De reis gaat dan naar Wormer, waar Groen-Geel de tegenstander is. De wedstrijd begint om 19:00 uur.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl