Onze Club #15: Een heerlijke afsluiter én de 'gekken' van vv Gasselternijveen

OZC 15
Bekijk hier aflevering 15 van Onze Club, de laatste van het jaar 2021 © RTV Drenthe
In de laatste Onze Club zijn er nog beelden van drie wedstrijden, allemaal ingelaste duels. De KNVB legde de beslissing om die inhaalwedstrijden te spelen neer bij de clubs. Dit nadat het kabinet de coronaregels flink had aangescherpt, waardoor het voor de amateurclubs vrijwel onmogelijk werd om nog te trainen. Immers tussen 17.00 uur en 05.00 uur moesten de sportcomplexen gesloten blijven.
Een handjevol clubs wilde ondanks een trainingsloze week graag spelen van en daarom kwamen er dit weekend toch nog vijf Drentse clubs in actie. Wij bezochten Avereest - Hoogeveen in de zaterdag 3e klasse D (met een wonderschone goal van Marcel Linthorst), Drenthina - De Weide (zaterdag 2e klasse J) en uit de zondag 4e klasse A Ruinerwold - RKO.
Ook gingen we buurten bij vv Gasselternijveen, waar ze afgelopen donderdag heel vroeg uit de veren gingen om toch te kunnen trainen. De hoop bij de roodhemden was toen nog dat ook opponent Buinen graag in actie wilde komen, maar dit bleek niet het geval.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl