FC Emmen Podcast #19: FC Emmen - FC Dordrecht leek op de race van Max

FC Emmen Podcast
FC Emmen Podcast #19: FC Emmen-FC Dordrecht leek op de race van Max © RTV Drenthe
In aflevering 19 van de FC Emmen Podcast wordt teruggekeken op de moeizame overwinning op FC Dordrecht. De wedstrijd leek op de race van Max Verstappen. Ook FC Emmen won in de ultieme slotfase. Diep in blessuretijd scoorde Ben Scholte de bevrijdende treffer.
Maar goed was het niet. Dick Lukkien sprak na afloop van een gedrocht van een wedstrijd. Maar het duel levert 'gewoon' drie punten op. "In deze fase moet je je wedstrijden winnen en dan zien we na de winterstop wel verder." Toch denkt het panel dat de wedstrijd anders was verlopen als Jari Vlak in de eerste tien minuten één van zijn kansen had benut.
Niels Dijkhuizen zit niet in de warme studio, maar staat op de Oude Meerdijk. Af en toe stottert zijn verbinding, maar daar laat Dijkhuizen zich niet door stuiten.
Gasten
Dick Heuvelman (sportgeweten)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
Presentatie
René Posthuma
FC Emmen Podcast KKD #19 FC Emmen-FC Dordrecht leek op de race van Max

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl