Dick Lukkien: 'We gingen niet tot het gaatje en daar ben ik verantwoordelijk voor'

Dick Lukkien
Dick Lukkien: 'Dramatisch, een afgang of blamage.. geef het maar een naam' © RTV Drenthe
VOETBAL - De teleurstelling, na de pijnlijke bekernederlaag tegen Excelsior Maassluis, was te zien en te horen bij Dick Lukkien. De oefenmeester van de Drentse club wond er geen doekjes om. "Het was dramatisch. Een schande of een blamage.. tja, geef het maar een naam. Het klopt allemaal."
Lukkien zag een duel dat hij de laatste weken wel vaker zag. Een wedstrijd waarin zijn ploeg veel te weinig kansen afdwong. Ook de 'nieuwe' gezichten in de basis zorgden niet voor een positieve verandering. "Het is niet zo dat ik de spelers een gebrek aan inzet verwijt, maar ik miste wel de urgentie in ons spel."
Op individuen wilde Lukkien niet ingaan. "Dan kan ik namelijk wel acht spelers opnoemen, want eigenlijk vond ik alleen Miguel Araujo, Oussama El Azzouzi en Mitch Apau een voldoende spelen, al ging Apau niet vrijuit bij de goal."

'Niet tot het gaatje'

"Maar ik verwijt het mezelf ook", sloot Lukkien af. "We gingen niet tot het gaatje vanavond en daar ben ik verantwoordelijk voor."
Lukkien: 'Een afgang of een blamage.. geef het maar een naam'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl