Karlo Meppelink volgt Paul Weerman op bij vv Staphorst

Karlo Meppelink
Karlo Meppelink wordt na dit seizoen hoofdtrainer van vv Staphorst © VKW
VOETBAL - Karlo Meppelink wordt met ingang van het nieuwe seizoen de hoofdtrainer van vv Staphorst. De 52-jarige uit Hoogeveen neemt hiermee het stokje over van Paul Weerman, die onlangs aangekondigd heeft om na dit seizoen te stoppen als trainer bij onze club.
Meppelink is nu nog als trainer actief bij VKW in Westerbork en bij de jeugd van FC Emmen (de Onder 16).
Karlo Meppelink begon zijn voetbalcarrière en tevens trainerscarrière bij zijn thuisclub HZVV Hoogeveen. Hij speelde 4 seizoenen bij de eerste selectie van HZVV Hoogeveen en vervolgde hierna zijn actieve spelersloopbaan bij Heracles, ACV en VV Hoogeveen. Uiteindelijk keerde Meppelink weer terug bij HZVV, waar hij zijn actieve spelersloopbaan ook beëindigde.
Als trainer begon Meppelink ook bij HZVV in de jeugd, waarna hij hoofdtrainer werd bij achtereenvolgens ZZVV, Union Emlichheim, Germanicus, HZVV en de Vroomshoopse Boys. Op dit moment is hij de hoofdtrainer van VKW Westerbork (in de 1e klasse F van het zondagvoetbal).

Verlanglijstje

"Trainer worden bij vv Staphorst stond nog op mijn verlanglijstje. Het is een mooie club met een positieve uitstraling. Ik hou van een club waarin je als team samenwerkt, aanvallend voetbal speelt en eindigt op de plek die bij de club past. ik hoop dat ik met het team, de begeleiding, bestuur en zeker ook de supporters er een mooie tijd van kan maken", aldus Meppelink op de website van vv Staphorst.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl