FC Emmen Podcast #20: Met Araujo naar het Raadhuisplein

FC Emmen Podcast
FC Emmen Podcast #20 © RTV Drenthe
In de laatste aflevering van de FC Emmen Podcast van 2021 wordt nog even kort stil gestaan bij de beker-blamage van FC Emmen tegen Excelsior Maassluis. Niels Dijkhuizen vindt de nederlaag niet belangrijk, "FC Emmen wint de beker toch niet. Je kan je nu lekker op de competitie richten."
De overwinning tegen MVV had groter moeten zijn, maar FC Emmen gaat met een goed gevoel de, korte, winterstop in. Dijkhuizen heeft de statistieken van de eerste seizoenshelft bekeken en komt tot één conclusie. "Met Miguel Araujo heeft FC Emmen maar één wedstrijd verloren. Met hem staat de verdediging als een huis. FC Emmen moet er alles aan doen om de international van Peru te behouden. Want met Araujo gaat FC Emmen naar het Raadhuisplein."
Gasten
Dick Heuvelman (sportgeweten)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
Presentatie
René Posthuma
FC Emmen Podcast KKD #20: Met Araujo naar het Raadhuisplein

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl