El Azzouzi: 'Het had bij rust al klaar moeten zijn'

El Azzouzi
Volgens Oussama El Azzouzi maakte FC Emmen het zich onnodig moeilijk in Den Bosch © RTV Drenthe
VOETBAL - "We moeten meer killen", aldus Oussama El Azzouzi na afloop van het gewonnen duel van FC Emmen bij FC Den Bosch. De zege stelde de Drentse club pas in de slotfase veilig, maar dat had volgens de middenvelder veel eerder moeten gebeuren.
"Met name na voor rust hadden we er twee meer moeten maken", aldus El Azzouzi die verder tevreden was over het spel. "We gaven heel weinig weg en voor rust speelden we goed van kant naar kant. Dat vergaten we in de eerste fase na rust. Toen waren we ook te gehaast en te slordig aan de bal."
El Azzouzi lijkt inmiddels niet meer weg te denken uit de basiself van Emmen en dat na een wisselvallig begin van het seizoen. "Dat ga ik niet van mezelf zeggen, maar het gaat eigenlijk stees beter. Dat hoor ik ook van mijn ploeggenoten. Het is ook een mooi compliment als de verdediging zegt dat ze het fijn vinden dat ik voor hun speel."
El Azzouzi: 'Het had bij rust eigenlijk al klaar moeten zijn'

Lees ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl