FC Emmen Podcast #21: Thijs Oosting krijgt zelfs WKE achter FC Emmen

FC Emmen Podcast
FC Emmen Podcast #21: Thijs Oosting moet FC Emmen naar de eredivisie schieten © RTV Drenthe
In de eerste aflevering van de FC Emmen Podcast van 2022 wordt natuurlijk teruggekeken op de degelijke 2-0 overwinning van FC Emmen tegen FC Den Bosch. De overwinning was verdiend, al duurde het wederom te lang voordat Emmen de wedstrijd op slot gooide.
Daarnaast heeft FC Emmen interesse in Thijs Oosting, die in de jeugd voor FC Emmen uitkwam. De geboren Emmenaar kan op huurbasis naar FC Emmen. Het panel is enthousiast, omdat nu heel Emmen achter de club gaat staan. "Het is algemeen bekend dat een gedeelte van het woonwagenkamp Emmen niet zo fan is van FC Emmen, maar met de komst van Oosting gaat dat zeker veranderen. Heel Emmen staat dan achter FC Emmen."
Maar of Oosting daadwerkelijk naar FC Emmen komt is nog maar de vraag. "Er zijn ook voldoende eredivisieclubs die Oosting willen, maar wat zou het toch mooi zijn als Oosting FC Emmen naar de eredivisie schiet.
Gasten
Dick Heuvelman (sportgeweten)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
Presentatie
René Posthuma
FC Emmen Podcast KKD 21: Thijs Oosting krijgt zelfs WKE achter FC Emmen

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl