Oosting heeft gesproken met FC Emmen: 'Op dit moment heeft eredivisie mijn voorkeur'

Oosting
Thijs Oosting sprak onlangs met FC Emmen, maar geeft op dit moment de voorkeur aan een stap naar een andere eredivisieclub © ANP / Ed van de Pol
VOETBAL - De interesse van FC Emmen in oud-speler en huidig AZ'er Thijs Oosting hield de gemoederen vandaag flink bezig op social media, al probeerde zaakwaarnemer Louis Laros een overstap naar Drenthe al te ontzenuwen. Was dat spel of of is FC Emmen absoluut geen optie voor de 21-jarige Oosting?
"Het klopt dat er contact is geweest met FC Emmen", aldus Oosting. "Maar op dit moment hoop ik op een vervolg bij een eredivisieclub. Maar de optie in mijn contract is door AZ gelicht en dus ben ik nog tot de zomer van 2024 eigendom van deze club. Eigenlijk is AZ nu aan zet en kan ik zelf niet zoveel."
Op de vraag of daarmee een overgang naar FC Emmen in de winterse transferperiode definitief van de baan is, antwoordt Oosting: "Definitief wil ik niet zeggen."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl