Coronagolf spoelt over De Oude Meerdijk: zeven spelers besmet

El Azzouzi
Oussama El Azzouzi ontbreekt in de selectie van FC Emmen vanwege corona © RTV Drenthe
VOETBAL - De coronabesmettingen bij FC Emmen blijven toenemen. Dat heeft trainer Dick Lukkien zojuist bekendgemaakt in Rood Wit TV.
Oussama El Azzouzi, Kian Slor, Leonel Miguel en derde doelman Kyan van Dorp zijn besmet geraakt. Vorige week tegen FC Den Bosch ontbraken Jeredy Hilterman en Mitch Apau al om dezelfde reden. Verdediger Peet Beijen is ook besmet, maar de verdediger maakte vooralsnog nooit deel uit van de wedstrijdselectie vanwege een lang hersteltraject na een blessure.

Grote selectie komt nu van pas

Er staan daardoor steeds minder spelers op het veld van De Oude Meerdijk. Trainer Dick Lukkien is blij met een grote selectie, die nu goed van pas komt.
Van de basisspelers die afgelopen zaterdag tegen FC Den Bosch in actie kwamen, ontbreekt El Azzouzi. Lucas Bernadou lijkt een logische vervanger. Slor kwam zaterdag als wissel in de ploeg en gaf de assist op Rui Mendes, die de bevrijdende 0-2 binnen schoot.

Afwachten

Het is overigens nog maar de vraag of de wedstrijd tegen Helmond Sport doorgaat. De Brabanders hadden vorige week met veel besmettingen te maken. Lukkien hoopt dat er vanuit de KNVB snel een eenduidige richtlijn komt met betrekking tot dit soort problemen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl