Helmond Sport verzoekt KNVB om duel tegen FC Emmen uit te stellen

Assehnoun
Het is de vraag of FC Emmen morgen in actie komt. Tegenstander Helmond Sport heeft een verzoek tot afgelasting ingediend bij de KNVB © ANP / Cor Lasker
VOETBAL - Het is allerminst zeker dat FC Emmen - Helmond Sport morgenavond gespeeld wordt. De Brabantse club heeft vanwege een groot aantal coronagevallen in de selectie een verzoek bij de KNVB ingediend om het duel te verplaatsen.
FC Emmen maakte eerder al bekend dat de ploeg zelf zeven coronabesmettingen in de selectie heeft, maar had wel voldoende spelers beschikbaar om te kunnen aftrappen.
Oussama El Azzouzi, Peet Bijen, Kian Slor, Leonel Miguel en derde doelman Kyan van Dorp werden gisteren positief getest, terwijl vorige week tegen FC Den Bosch Jeredy Hilterman en Mitch Apau al ontbraken. Die twee spelers zijn gisteren opnieuw positief getest, net als verzorger Jan Haak.

Nieuwe coronagevallen bij Helmond Sport

Helmond Sport had vorige week tegen FC Dordrecht al veel moeite om een volwaardig elftal op de been te brengen. In het met 1-2 verloren thuisduel had trainer Wil Boesen de beschikking over dertien veldspelers en twee keepers.
Vanochtend kwamen er berichten uit Brabant dat er nieuwe (corona)gevallen waren binnen de selectie van de nummer 16 van de Keuken Kampioen Divisie, waarop het verplaatsingsverzoek bij de KNVB werd ingediend.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl