Dost bezorgt nieuwe trainer Schreuder zege

dost
Bas Dost juicht na zijn eerste treffer in 2022, de 2-0 voor Club Brugge tegen Sint-Truiden © ANP/BELGA PHOTO Kurt Desplenter
VOETBAL - Met zijn achtste competitietreffer van het seizoen had Bas Dost een belangrijk aandeel in de 2-0 zege van Club Brugge op Sint-Truiden, de eerste wedstrijd na de winterstop. Het was ook de eerste wedstrijd van trainer Alfred Schreuder, die de begin deze maand naar AS Monaco vertrokken coach Philippe Clement opvolgde bij de Belgische club.
Onder Clement was Bas Dost de laatste maanden geen eerste keus meer. De oud-spits van FC Emmen, Vfl Wolfsburg en Sporting hoopt dat hij onder Schreuder weer vaste waarde wordt. Daar lijkt het dus wel op, al ontbrak gisteravond Noah Lang wel bij Club Brugge wegens een schorsing.
Overigens heeft Club Brugge na de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar nog wel vier punten minder dan koploper Union Sint-Gillis. Die ploeg kwam gisteravond ook in actie, maar het duel tegen Seraing werd na de eerste helft gestaakt wegens mist. Op dat moment leidde de verrassende koploper van de Belgische Jupiler Pro League overigens al met 2-0.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl