Reda Kharchouch: Ik wist niet dat ik dit kon

Kharchouch
Reda Kharchouch wordt gefeliciteerd na zijn fraaie goal tegen NAC © Lute Kiers
VOETBAL - De twee belangrijkste mannen van de avond voor FC Emmen waren, zonder twijfel, Reda Kharchouch en Michael Brouwer. De doelman hield voor de tiende keer dit seizoen de nul en de aanvaller zorgde voor een assist en een weergaloze goal. Met een omhaal verschalkte hij NAC-doelman Nick Olij.
"Ik wist niet dat ik dit kon", aldus Kharchouch die vanavond zijn tweede goal van het seizoen maakte. "Ik kreeg de bal met een mooi stuitje aangespeeld door Peter van Ooijen en toen.. ja toen dacht ik eigenlijk niet na. Toen ik omkeek lag de bal in het net."
Het was het hoogtepunt van de middag, die na de 2-0 zeker kwalitatief een stuk minder werd. Vooral na rust kwam Emmen er eigenlijk niet meer aan te pas, maar had het weer eens een uitstekende doelman. "Het ging wel lekker ja", aldus Brouwer. "Het is heel jammer dat we aan de bal er niets meer van bakten, maar in verdedigend opzicht hebben we het weer goed gedaan. Dat is misschien wel het mooiste van deze wedstrijd. Dat we als team hebben gestreden en de punten hebben binnengesleept."
Reda Kharchouch: Ik wist niet dat ik dit kon

Lees ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl