Liveblog: FC Emmen wint dankzij strafschop bij Excelsior [gesloten]

Excelsior
Volg via de liveblog Excelsior - FC Emmen van minuut tot minuut © RTV Drenthe
VOETBAL - FC Emmen beleefde door de thuiszege op NAC vorige week een prima weekend. De Drentse club klom, dankzij nederlagen van Excelsior en Ajax, naar de tweede plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Bovendien zag het ook concurrent ADO Den Haag fors onderuit gaan.
En dus begint de formatie van trainer Dick Lukkien met respectievelijk 4 en 5 verliespunten minder dan ADO Den Haag en Excelsior aan de nieuwe speelronde: vandaag tegen uitgerekend Excelsior.
Eerder dit seizoen verloor Emmen van de Rotterdammers. Op de eigen Oude Meerdijk had Emmen weliswaar meer balbezit en kansen, maar werd Thijs Dallinga matchwinner: 0-1.
Na de jaarwisseling stokt de machine bij Excelsior. In drie duels wist de formatie van trainer Marinus Dijkhuizen slechts één punt te pakken en ook de topscorer van de KKD, Dallinga, staat nog droog. Of FC Emmen hem, vandaag zonder Miguel Araujo en Lorenzo Burnet, wederom van het scoren kan houden kunt u uiteraard live volgen op Radio Drenthe of via de liveblog hieronder..

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl