Dick Lukkien: 'Heb redelijk rustig gezeten vanavond'

Dick Lukkien
Dick Lukkien coacht zijn ploeg tegen TOP Oss © Lute Kiers
VOETBAL - FC Emmen-trainer Dick Lukkien was een tevreden man na de 3-1 thuiszege op TOP Oss. Hij zag zijn ploeg weliswaar moeizaam winnen, maar volgens de oefenmeester was die zege wel verdiend.
"Ik heb eigenlijk de hele avond wel rustig gezeten. Behoudens een fase van tien minuten na de tegengoal was het minder aan onze kant, maar verder hadden we weinig te vrezen", aldus Lukkien.
Volgens Lukkien kon TOP Oss de ruimtes lange tijd belopen, maar speelde zijn formatie ook te lang voorspelbaar. "Vooral in het eerste half uur hadden we sneller van kant naar kant moeten spelen. Dat werd beter in de laatste fase voor rust. Toen kregen we via Van Ooijen en Romeny ook twee prima kansen en scoorde we uiteindelijk via Vlak. Na rust verspelen we knullig de bal en wordt het 1-1. Door een goede treffer van Reda Kharchouch wordt het 2-1 en vanaf dat moment hebben we echt goed gespeeld."
Dick Lukkien: 'Heb redelijk rustig gezeten vanavond'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl