Hollandscheveld wint Drents onderonsje tegen CSVC met grote cijfers

Strijker was de grote man aan de kant van V.V. Hollandscheveld
Strijker was de grote man aan de kant van V.V. Hollandscheveld © Jessica Mol
VOETBAL - V.V. Hollandscheveld heeft bij de hervatting van de competitie in de derde klasse D flink uitgehaald tegen CSVC uit Coevorden: 6-0. Roy Strijker was de grote man aan de kant van de thuisploeg met twee doelpunten en drie assists.
Het was voor beide ploegen de eerste competitiewedstrijd na de versoepelingen van de coronamaatregelen en dus stonden er 22 gemotiveerde spelers op het kunstgrasveld te trappelen om weer tegen het leer te trappen. "Heerlijk dat het weer mag, we hebben dit echt gemist", zegt spits Roy Strijker.
Het spel golfde in de eerste twintig minuten op en neer en dat leverde voor beide ploegen kansen op. Toch was het Hollandscheveld dat ging rusten met een 2-0 voorsprong door doelpunten van uitblinkers Hagen en Strijker.

Eenrichtingsverkeer

In de tweede helft gaf Hollandscheveld gas en liep de score flink op. Strijker, Hagen, De Jonge en Snippe zorgden voor een flinke afstraffing voor CSVC. Genoeg reden voor de ploeg om na het laatste fluitsignaal de warmte op te zoeken in de kantine. "Dit hebben we meer dan verdiend, dus die overwinning gaan we zeker vieren. Daar ga ik morgen waarschijnlijk wel spijt van krijgen", besluit een lachende Strijker.

CSVC blijft wachten op eerste zege

Door de overwinning blijft de ploeg uit Hollandscheveld op de achtste plek staan in de Derde Klasse D. CSVC uit Coevorden wacht nog op de eerste overwinning van het seizoen en staat voorlaatste.