Overtuigende zege Hurry-Up in België

Hurry-Up
Juichen in België © Hurry-Up
HANDBAL - Hurry-Up heeft voor de tweede keer op rij twee punten in België opgepikt. In de BENE-League wist de formatie van Joop Fiege vanavond met Initia Hasselt af te rekenen: 22-31.
Na een half uur spelen had Hurry-Up al een gaatje van zes doelpunten geslagen (11-17). Met nog twintig minuten op de klok was het verschil bij 14-24 voor het eerst tien goals.

Brent Riksten

Eind december bleven de mannen van Fiege over de grens AtomiX al voor (25-41). De thuiswedstrijd van vorige week tegen Quintus werd door besmettingen bij de gasten uit Kwinstheul geannuleerd. Op 15 februari wordt Hurry-Up - Quintus ingehaald.
Tegen Initia Hasselt maakte tiener Brent Riksten er liefst acht. Vijf keer wist positiegenoot Erik Blaauw in België het net te vinden.

Achilles Bocholt

Door de overtuigende zege blijft Hurry-Up in het linkerrijtje van de BENE-League. Over een week komen de Zwartemeerders opnieuw in actie bij de Zuiderburen. Dan is titelhouder Achilles Bocholt de tegenstander van Hurry-Up.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl