Onze Club na twee maanden terug met de nieuwe koploper in de zondaghoofdklasse

onze club opname
Na een voetballoze periode van twee maanden was er eindelijk weer een aflevering van Onze Club © RTV Drenthe
Na een voetballoze periode van ruim twee maanden stonden er dit weekend dan eindelijk weer wat wedstrijden op het programma voor de prestatie-elftallen. Helaas gooide de hevige regenval van de afgelopen dagen nog wel wat roet in het eten, maar toch kwamen er een aantal Drentse clubs in actie.
Met name vv Hoogeveen zal blij zijn dat het duel van de hoofdmacht op zondag door kon gaan, want door de 3-0 thuiszege op Rkvv Velsen is de ploeg van trainer Nico Haak weer koploper in de zondaghoofdklasse A. Grote man aan de kant van de blauwhemden was Joost Screevers. Hij scoorde twee keer.
Raptim deed goede zaken in de zondag 3e klasse D door met 1-0 van Trinitas te winnen en in de zaterdag 5e klasse G werd er niet gescoord bij Steenwijk - NKVV.
Er vielen wel doelpunten bij Hollandscheveld - CSVC in de zaterdag 3e klasse D. Liefst zes goals werden er gemaakt. Allemaal door de thuisclub, waardoor CSVC nog altijd wacht op de eerste zege dit seizoen.
Voor veel clubs staan er drukken maanden voor de deur, met soms ook doordeweekse wedstrijden om zo de competitie voor half juni af te kunnen werken. Het drukst van allemaal krijgt Titan het. De club uit Nieuw-Weerdinge speelde pas vijf keer en moet in de komende maanden nog negentien keer aan de bak. Dit weekend stond het inhaalduel tegen VIOS voor de deur, alleen de regen gooide roet in het eten.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl