FC Emmen Podcast #23: 'FC Emmen speelt als Cola light'

Podcast
FC Emmen Podcast #23: 'FC Emmen speelt als cola light' © RTV Drenthe
FC Emmen won afgelopen week voor de zesde keer op rij, staat bovenaan in de derde periode en stevig op plek twee in de Keuken Kampioen Divisie. Het wel en wee van de provinciale voetbaltrots wordt besproken in de FC Emmen Podcast.
Zo laat Theo ten Caat zich uit over de speelwijze van FC Emmen. Volgens de voormalig speler van Aberdeen en FC Twente moeten ze meer het geluk zoeken door van afstand te schieten. Bovendien krijgen de roodwitten daardoor meer ruimte om te voetballen, is de mening van onze huisanalist.
Daarnaast spreekt verslaggever Niels Dijkhuizen met Thijs Oosting over zijn debuut bij Willem II, kraakt trainer Dick Lukkien kritische noten over de wijze waarop zijn ploeg wordt bekritiseerd en vertelt Jari Vlak dat het ook voor spelers af en toe lastig is om geduldig te zijn. Dick Heuvelman kan niet genieten van het spel van FC Emmen, maar ziet de Drenten wel promoveren: "FC Emmen is van de bovenste ploegen het meest standvastig."

De opstelling

Het panel van de FC Emmen Podcast bestaat deze week weer uit stamgasten Niels Dijkhuizen en Dick Heuvelman. Ook Theo ten Caat sluit aan en presentator Tom Meijers probeert het geheel weer in goede banen te leiden.
Gasten:
Niels Dijkhuizen - FC Emmen-watcher RTV Drenthe
Dick Heuvelman - Sportgeweten van het Noorden
Theo ten Caat - Oud-profvoetballer
Presentatie:
Tom Meijers
Beluister hier FC Emmen Podcast #23:
FC Emmen Podcast #23

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl