Sudosa-Desto dames doen uitstekende zaken

Sudosa dames
Sudosa-Desto wint wederom met 3-0 © Sudosa-Desto
VOLLEYBAL - De vrouwen van Sudosa-Desto hebben hun koppositie in de Topdivisie A verder verstevigd. De Assenaren wonnen met 3-0 bij Dynamo uit Tubbergen. De voorsprong op de nummer twee, Guts & Gusto Donitas uit Groningen, is daardoor vergroot naar drie punten, met een wedstrijd minder gespeeld.
Het was alweer de achtste wedstrijd dit seizoen die met 3-0 werd gewonnen. De ploeg van Lesley de Jonge won met 25-20, 25-23 en 25-20. In de eerste set wist de ploeg een 17-13 achterstand om te keren. Set twee ging lange tijd gelijk op, maar Sudosa-Desto was scherper op het beslissende moment. Aan het begin van de derde set pakten de vrouwen een ruime voorsprong en gaven deze niet meer uit handen.

Dros-Alteno

Volgende week ontvangt Sudosa-Desto de dames van Dros-Alteno uit Apeldoorn. Zij staan momenteel vijfde in de Topdivisie A op 12 punten van Sudosa-Desto.

Wedstrijd Sudosa-Desto Heren uitgesteld

Vanwege een aantal coronagevallen binnen de selectie speelden de heren van Sudosa-Desto dit weekend niet. De uitwedstrijd tegen Madjoe uit Enkhuizen wordt op een later moment ingehaald.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.