Sudosa-Desto dames doen uitstekende zaken

Sudosa dames
Sudosa-Desto wint wederom met 3-0 © Sudosa-Desto
VOLLEYBAL - De vrouwen van Sudosa-Desto hebben hun koppositie in de Topdivisie A verder verstevigd. De Assenaren wonnen met 3-0 bij Dynamo uit Tubbergen. De voorsprong op de nummer twee, Guts & Gusto Donitas uit Groningen, is daardoor vergroot naar drie punten, met een wedstrijd minder gespeeld.
Het was alweer de achtste wedstrijd dit seizoen die met 3-0 werd gewonnen. De ploeg van Lesley de Jonge won met 25-20, 25-23 en 25-20. In de eerste set wist de ploeg een 17-13 achterstand om te keren. Set twee ging lange tijd gelijk op, maar Sudosa-Desto was scherper op het beslissende moment. Aan het begin van de derde set pakten de vrouwen een ruime voorsprong en gaven deze niet meer uit handen.

Dros-Alteno

Volgende week ontvangt Sudosa-Desto de dames van Dros-Alteno uit Apeldoorn. Zij staan momenteel vijfde in de Topdivisie A op 12 punten van Sudosa-Desto.

Wedstrijd Sudosa-Desto Heren uitgesteld

Vanwege een aantal coronagevallen binnen de selectie speelden de heren van Sudosa-Desto dit weekend niet. De uitwedstrijd tegen Madjoe uit Enkhuizen wordt op een later moment ingehaald.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl