Geen succesvolle dag voor handbalteams E&O

E&O
Dames en heren van E&O verliezen © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
HANDBAL - Geen succes voor de heren en dames van E&O dit weekend. Beide ploegen wisten hun uitwedstrijd niet te winnen.
De heren gingen op bezoek bij Houten, de nieuwe koploper van de eredivisie. De Emmenaren keken bij rust tegen een achterstand van 11-19 aan. Deze achterstand kon na rust niet worden ingelopen, waardoor de ploeg uit Emmen uiteindelijk verloor met 31-40.
Door de nederlaag blijven de heren van E&O op twintig punten staan, op plek 6 in de eredivisie. De top van de ranglijst raakt daardoor steeds meer uit zicht. Op 5 maart staat de volgende wedstrijd op het programma, tegen Havas uit Almere.

Nipte nederlaag dames

De dames reisden af naar Kwiek uit Raalte. Het was een duel tussen de nummer drie en tien uit de eerste divisie.
Ondanks het verschil op de ranglijst bood E&O behoorlijk partij tegen Kwiek. De gehele eerste helft ging gelijk op en de dames uit Emmen gingen zelfs met een 14-12 voorsprong de rust in.
PCA/Kwiek dichtte snel het gat, waarna er een spannende tweede helft volgde. De thuispartij wist uit te lopen naar een voorsprong van drie punten, maar E&O bleef in het kielzog van de tegenstander. Met nog anderhalve minuut op de klok kwamen de dames op 27-28, maar de gelijkmaker zat er niet meer in.
De volgende wedstrijd is op 5 maart in Emmen, tegen PSV.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl