Hurry-Up kansloos tegen Belgische koploper

Hurry-Up
Hurry-Up verliest verre uitwedstrijd © Hurry-Up
HANDBAL - Hurry-Up is er niet in geslaagd om te stunten bij huidig koploper en regerend BENE-League winnaar Achilles Bocholt. De formatie uit Zwartemeer verloor met 36-25.
Door de nederlaag blijft de formatie van trainer/coach Joop Fiege steken op plek 6, met 16 punten uit 17 wedstrijden. Bocholt heeft 31 uit 18.

Prima begin

In het begin van de wedstrijd was er niets te merken van de reis van 280 kilometer naar het Belgische Bocholt. De ploeg uit Zwartemeer begon furieus aan de wedstrijd en nam brutaal de leiding. De Belgen stelden snel orde op zaken, maar Hurry-Up bleef goed volgen. Bij rust was de stand 15-20 is het voordeel van Bocholt.

Krachtsverschil

Aan het begin van de tweede helft werd het verschil tussen de titelhouder en de nummer zes van de ranglijst duidelijker. De Belgische formatie gaf gas en al snel keek Hurry-Up tegen een achterstand van 10 punten aan. In het restant van de wedstrijd lukte het de Zwartemeerders niet meer om dit gat te dichten. De wedstrijd eindigde in 36-25.