FC Emmen Podcast #24: 'Er is maar één trots van het noorden'

Podcast 24
FC Emmen Podcast #24: 'Er is maar één trots van het noorden' © RTV Drenthe
Eigenlijk viel er weinig te bespreken na de 0-0 bij Almere City FC, maar de gasten van Niels Dijkhuizen (de vervangende presentator Tom Meijers is geveld door corona) maakten bijna het uur vol.
Wat was het grote probleem tegen de hekkensluiter en welke speler verdiende een voldoende?
De mannen verwachten overigens wel een zege voor FC Emmen in de kraker van vrijdag tegen FC Volendam. "De concurrentie is ook niet in goede doen. ADO laat punten liggen en FC Volendam had veel geluk tegen Jong AZ."

'Theo ten Caat is de Henk Helmantel van Drenthe'

Ook is er nog een kort uitstapje naar de andere sporten en blijkt Theo ten Caat geen fan van shorttrack. Wel is hij, net als Dick Heuvelman, groot voorstander van weekendvoetbal bij de amateurs en blijkt de inwoner van Hollandscheveld een uitstekende schilder, maar een nog betere schaker te zijn.
Tot slot wordt duidelijk dat er er maar één trots van het noorden is.
Gasten:
Dick Heuvelman - Sportgeweten van het Noorden
Theo ten Caat - Voormalig profvoetballer, trainer, schilder en schaker
Presentatie:
Niels Dijkhuizen
Beluister hier FC Emmen Podcast #24:
FC Emmen Podcast 24 Er is maar één trots van het noorden

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.