Midweekse zege Hurry-Up op hekkensluiter

Hurry-Up
Hurry-Up bedankt het thuispubliek © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
HANDBAL - Tot 25-22 had Quintus nog zicht op een resultaat in Zwartemeer, maar in de laatste tien minuten heeft Hurry-Up het midweekse inhaalduel in de BENE-League naar zich toe getrokken: 32-22 (17-13).
Door de thuisoverwinning komt Hurry-Up op achttien punten in de competitie. Daarmee behoort de Final4 van de BENE-League nog tot de mogelijkheden voor de nummer zes op de ranglijst.
Na 5-7 maakte René Jaspers na twintig minuten spelen 11-9. Het betekende al de zesde voor de linkerhoekspeler. Na een uur tegen Quintus, dat twee weken geleden door veel besmettingen niet naar Zwartemeer kon komen, kwam Jaspers tot twaalf doelpunten.

Sporting Pelt op bezoek

"Dit weekend moeten we thuis tegen Sporting Pelt. Dat is een hele sterke. Zo moeten we eigenlijk iedere wedstrijd gaan vechten. Wie weet kunnen we de Final4 halen", vertelt Jaspers moedig.
Eerste reactie René Jaspers na de thuiszege op Quintus
Bij 20-17 en 23-20 was het verschil tussen Hurry-Up en de gasten uit het Zuid-Hollandse Kwinstheul drie goals. Daarna maakte Boris Tot, na het thuisdebuut van de 17-jarige Emiel Hoogland, het verschil onder de lat. Jeugdinternational Sander Bos zorgde met zijn derde voor lucht voor de formatie van Joop Fiege (28-22).

Transfer?

Na de twee punten tegen Quintus verklapte Jaspers heus eens na te denken over een transfer naar bijvoorbeeld Duitsland. "Of ik daar wel eens van droom? Ja, dat doe ik", draait de topschutter van Hurry-Up er niet omheen. "Dan moet ik meer spierballen gaan kweken."
Jaspers denkt wel eens aan transfer

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl