Kjell Scherpen houdt de nul op beladen dag

Kjell Scherpen
Kjell Scherpen in actie tegen Standard Luik vanavond. © ANP / Belga Photo / David Pintens
VOETBAL - Kjell Scherpen heeft zijn eerste overwinning bij zijn nieuwe club, KV Oostende, te pakken. In het thuisduel tegen concurrent Standard Luik won Oostende met 1-0.
Door de zege passeert Oostende de opponent van vanavond op de ranglijst en staat het nu 13e, met 29 punten uit 27 wedstrijden. Het gat naar de gevarenzone bedraagt acht punten maar Seraing (dat voorlaatste staat) heeft wel een wedstrijd minder gespeeld.

'Hier waren we aan toe'

"Elke overwinning is lekker, maar hier waren we echt aan toe. Ik heb zelf een relatief rustige avond gehad, al was het in de slotfase nog wel even bikkelen. Alle complimenten aan onze verdedigers, die hebben het uitstekend gedaan."

Broer Jorg

Kjell Scherpen wist zijn doel dus schoon te houden op een voor hem zeer verdrietige dag. Exact drie jaar geleden overleed zijn broer Jorg aan de gevolgen van een hartstilstand. Een week na het overlijden werd in het stadion van FC Emmen, de toenmalige club van Kjell, op indrukwekkende wijze afscheid genomen van Jorg die slechts 20 jaar werd.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl