Peter Bom uit Assen blijft MotoGP-commentator

Frank Weeink (links) en Peter Bom
Frank Weeink (links) en Peter Bom © Karin Mulder/RTV Drenthe
Ondanks dat de uitzendrechten voor de MotoGP van Eurosport naar Ziggo Sport zijn verhuisd, blijft Assenaar Peter Bom commentaar geven. Hij kruipt afwisselend met Barry Veneman bij hoofdcommentator Frank Weeink in het commentatorhokje.
Vanaf vrijdag 4 maart zendt Ziggo Sport alle MotoGP-, Moto2- en Moto3-trainingen, -kwalificaties en -races rechtstreeks en exclusief uit. Waaronder de TT in Assen.
Het commentaar bij de Moto2 en Moto3 wordt dit seizoen verzorgd door Iwan van der Valk en Nigel Walraven. Rob van Gameren is komend seizoen bij een aantal races als pitreporter ter plekke aanwezig. Met de komst van Van der Valk als commentator voor de Moto2 en Moto3 is er geen plek meer voor Assenaar Diederick de Vries.
RW Racing uit Dwingeloo neemt ook dit jaar weer deel aan de Moto2. Met de Belgische coureur Barry Baltus en Nederlander Zonta van den Goorbergh, de zoon van Jurgen van den Goorbergh.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl